OM TÄVLINGEN

En upplevelse och en mötesplats

SVERIGETOUR

Padel Tour förenar nöje med affärsnytta genom att erbjuda en unik plattform för både sportslig tävlan och affärsnätverkande. Eventet är främst inriktad till företag, vilka deltar med sina medarbetare samt inbjudna kunder eller samarbetspartners.

Företag har också möjlighet att synliggöra sig genom olika partnerskap, vilka sträcker sig från titelpartner till banvärd.

Eventets helhetsinramning och högklassiga prisbord har genererat ett stort intresse.

Turnering

Tävlingsformat är Americano med separata klasser för damer och herrar.

Välgörenhet

Business Padel Tour har flera samarbeten med välgörenhets- organisationer där del av intäkterna från evenemanget går till välgörenhetsändamål. 

Ett av samarbetena är med The NHL Alumni Association (NHLAA), som är kopplad till NHL. De tillhandahåller ekonomiskt stöd, fysisk vård, kommersialisering av sperlarnas rättgiheter, känslomässigt stöd, övergång till karriären efter spelandet och familjestöd.

Samarrangemang

Vid flera turneringar samarrangerar Business Padel Tour med andra evenemang. Ett exempel på detta är Börje Salmings ALS-stiftelse gala på Berns Salonger. Det innebär att deltagarna i Business Padel Tour har möjlighet att delta vid galan. 

Evenemangsplan

Business Padel Tour är en plattform där företag träffas, knyter kontakter och bygger nätverk. Därför arrangeras en partnerträff innan evenemangsdagen där en första kontakt skapas. I samband med detta har vi en gemensam genomgång av evenemanget. Vi kommer att gå igenom marknadsrätt och ytor för varje enskild partner, och därmed göra alla väl förberedda inför evenemangsdagen.

Varumärket Business Padel Tour

Partners har rätten att använda varumärket Business Padel Tour samt bilder från eventet i sin marknadsföring och annonsering. Bilder och filmmaterial som produceras under eventet kan användas kostnadsfritt av partners för att kommunicera sin medverkan i evenemanget.

Läs gärna mer genom att klicka på nedanstående länk:

Business Padel Tour Evenemangsbeskrivning

“Business Padel Tour tillåter er att förena nytta med nöje på ett unikt sätt.”

INSTAGRAM

MPC Agency har 21 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder.
Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå.