OM TÄVLINGEN

En upplevelse och en mötesplats

SVERIGETOUR

Business Padel Tour förenar nytta med nöje. Det är ett evenemang som ger möjlighet till affärssamarbeten i form av sportslig tävlingsnerv samt nätverkande.

Utöver en högklassig padeltävling innehåller Business Padel Tour ett flertal kringarrangemang i samband med tävlingen, efterföljande prisutdelning och After Party.

Turnering

Tävlingen spelas i herr- och damklass samt americano med upp till tjugo team per klass.

Vid vissa av deltävlingarna samarrangeras evenemanget med MPC Stjärnjakten och vi blir då drygt hundra deltagare per ort.

Välgörenhet

Business Padel Tour har flertalet samarbeten med välgörenhetsorganisationer där delar av intäkterna från evenemanget går till välgörenhet. Bland annat samarbetar vi med Operakällaren Foundation till förmån för WaterAid vilken är en av världens ledande vattenorganisationer. Business Padel Tour samarbetar även med Victoriagolfen som är en del av Victoriadagarna på Öland, i samband med Kronprinsessan Victorias födelsedag. Syftet är att inspirera till fysisk aktivitet och en hälsosam livsstil.

Bankett

Vid ett flertal orter avslutas evenemanget med en gemensam middag tillsammans med deltagare från MPC Stjärnjakten. Här ges ett utmärkt tillfälle till sedvanligt eftersnack, mingel och nätverkande.

Evenemangsplan

Business Padel Tour är en plattform där företag träffas, knyter kontakter och bygger nätverk. Därför arrangeras en partnerträff innan evenemangsdagen där en första kontakt skapas. I samband med detta har vi en gemensam genomgång av evenemanget. Vi kommer att gå igenom marknadsrätt och ytor för varje enskild partner, och därmed göra alla väl förberedda inför evenemangsdagen.

Varumärket Business Padel Tour

Partners har rätt att använda varumärket Business Padel Tour samt bilder från eventet i sin marknadsföring och annonsering. Bilder och filmmaterial producerade inom ramen för eventet kan användas utan kostnad för partners i syfte att kommunicera sin medverkan i evenemanget.

Läs gärna mer genom att klicka på nedanstående länk:

Business Padel Tour Evenemangsbeskrivning

“Business Padel Tour tillåter er att förena nytta med nöje på ett unikt sätt.”

INSTAGRAM

MPC Agency har 21 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder.
Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå.